s

Tapas catering eller brunch leveret til døren af firmaet Madkonceptet

Tapas catering eller brunch leveret til døren af firmaet Madkonceptet

Tapas catering – autentisk kvalitet

Tapas catering hos Madkonceptet byder på masser af godter fra Spanien. Det er en af specialiteterne hos Madkonceptet, og deres menu består af alt fra bruschetta med syltede svampe til indbagt chorizo. Hos Madkonceptet kombinerer du de forskellige tapas retter, hvorved du ender med en menu, der passer til din smag. Du finder både varme og kolde retter, ligesom du også kan få desserter som fingerfood. Tapas er traditionelt noget, man går og nipper lidt af i den lokale spanske bar. Danmark har taget mange madtraditioner til sig de seneste årtier, og tapas er et af de stor hit. Der er stor kvalitetsforskel på tapas catering i København, og Madkonceptet er et af de firmaer, der skiller sig ud fra mængden på en positiv måde.

Brunch leveret til døren i København – informationer på www.madkonceptet.dk

En anden mulighed er brunch leveret til døren i København. Klik ind på www.madkonceptet.dk for at se de forskellige brunch anretninger, hvor du ligesom ved tapas sammensætter din egen menu. Madkonceptet byder her på alt fra røræg med bacon til pandekager med hindbærcreme. Denne sammensmeltning mellem morgenmad og frokost er med til at skabe en afslappet atmosfære til begivenheden. Dette er at foretrække til mange typer af events som fx studenterkørsel eller en almindelig fødselsdag, men det er også en mulighed til begravelsesmad efter kirken. Madkonceptet byder ind med personlig brunch catering, hvor du kan sætte dit eget touch på menuen, og hvor du betaler efter antal valgte retter og per kuvert.

Madkonceptet er førende i diner transportable i København. Bestil fx brunch leveret til døren til forsamlingshuset, arbejdsfesten eller dit hjem. En anden populær mulighed på www.madkonceptet.dk er tapas catering.