s

Tapas og mad til julefrokost ud af huset – Tidens Køkken

Tapas og mad til julefrokost ud af huset – Tidens Køkken

Lækker julefrokost – Se de forskellige retter på tidenskoekken.dk

Julen byder på mange festligheder, og mange danskere tager til adskillige julefrokoster. Her har man ikke altid overskud til at stå i køkkenet og tilberede maden, så det giver ganske god mening, at mange selskaber vælger at bestille julefrokostmad udefra. Tidens Køkken byder på en række forskellige menuer til julefrokost med hver deres retter. Uanset hvad du vælger, får du julemad i højeste kvalitet skabt med passion og respekt for de fantastiske ingredienser, der er benyttet under madlavningen. Julemad fra Tidens Køkken kommer til at blive et sikkert hit blandt gæsterne til dit selskab. Bestil jeres favoritmenu til julefrokosten allerede i dag. Ring i dag, og bestil lækker mad til julefrokost af en eksklusiv kvalitet i Århus og omegn.

Bestil tapas ud af huset til jeres event i Århus

Hos Tidens Køkken kan du bestille tapas ud af huset i Århus. Dette køkken har specialiseret sig i lækker tapas, som er skabt ud fra de bedste ingredienser. Tapas har for alvor imponeret danskerne, og der er også blomstret en lang række af tapasrestauranter op i Danmark og ikke mindst i Århus. De små retter eller fingerfood er en lækker og smagfuld oplevelse, hvor smagsløgene i den grad stimuleres. På tidenskoekken.dk kan du bestille tapas ud af huset i hele Århus, men også i andre dele af Østjylland. Tapasretterne anrettes i små skåle, og sammen med Peder Jørgensen fra Tidens Køkken kan I sammen skabe den perfekte sammensætning af retter med tapas til selskabet. Tjenere kan også komme ud til begivenheden, og det er også muligt at få nøje udvalgte vine til eventet. På www.tidenskoekken.dk kan du læse mere om deres totalservice og bestille tapas som diner transportable allerede i dag.

Der er mange cateringmuligheder hos Tidens Køkken, der byder på tapas og mad til julefrokost ud af huset i Århus og resten af Østjylland.