s

Tessies – Krystalglas prismer og drømmefangere til lave priser

Tessies – Krystalglas prismer og drømmefangere til lave priser

Drømmefanger – Stort udvalg

Køb en hvid drømmefanger, eller se modellerne i brun, sort og andre farver. Du finder også drømmefangere i Chakra farver, der giver et specielt og farverigt udtryk. Drømmefangeren har en lang historie på sin bag. Dens oprindelse kan spores til det østlige USA, hvor den var en del af indiansk mytologi. Den skulle efter sigende være i stand til at filtrere drømme og udelukkende lade de behagelige drømme passere igennem. En drømmefanger er også et dekorativt element, som ser rigtig flot ud i ethvert soveværelse. Se de mange modeller i sort, brun, hvid osv. hos Tessies, og køb den rette drømmefanger til dit hjem.

Køb en krystalglas prisme på tessies.dk

Du kan også bladre igennem et stort udvalg af krystalglas prismer hos Tessies, der leverer prismer i krystal, som kommer i mange størrelser. Se de smukke varianter, hvor der er ekstra besparelser at hente på udvalgte modeller. De funklende prismer fås i klart eller farvet krystalglas. Køb dem også formet som f.eks. en lotusblomst eller diamant. Disse er perfekte til at løfte stemningen i ethvert værelse. Læs mere om, hvad krystalglas prismer er for en størrelse, ved at klikke ind på tessies.dk. Derinde finder du krystal prismer til at opløse de dårlige energier i huset. Alle prismerne hos Tessies sælges til særdeles lave priser. Det er derfor ikke svært at få råd til en til alle husets rum.

Hos Tessies føres et mangfoldigt udvalg af krystalglas prismer og forskellige typer sten og krystaller som f.eks. ametyst og gagat. Køb også din drømmefanger – et levn fra den indianske mytologi. Der er mange valgmuligheder både i forhold til farve og størrelse, når man handler via tessies.dk.