s

Træningsudstyr fra Sidea.dk – kettlebells, vægtveste m.m.

Træningsudstyr fra Sidea.dk – kettlebells, vægtveste m.m.

Bestil din kettlebell på www.sidea.dk

Køb en kettlebell hos Sidea.dk, der forhandler forskellige typer og selvfølgelig forskellige størrelser. De seriøse vælger ofte en decideret competition kettlebell, som selvfølgelig er et format, at Sidea.dk er leveringsdygtig med. Mange derhjemme vælger også en kettlebell i støbejern eller med vinyl, der også føres. Vægten afhænger af øvelsen og formen. Derfor er det åbenlyst at købe mange forskellige kettlebells til at have stående. Opbevaringen kan hurtigt blive noget rod. Overvej derfor også at investere i specialbygget stativ til kettlebells, der også forhandles online. Det skal være specialbygget for at kunne håndtere de høje belastninger. Vil du vide mere om kettlebells og kettlebelltræning? Kontakt personalet, bag webshoppen.

Alt i træningsudstyr og mere til

På www.sidea.dk bydes du velkommen til et fantastisk og velsammensat udvalg af træningsudstyr, der er skabt med kærlighed for hård træning og høj kvalitet. Mærket er italiensk og byder på noget af det bedste i træningsudstyr, som findes på markedet. Shoppen indeholder alt fra vægtskiver til rigs og racks. Du finder pilates måtter, OL vægtstænger, vægtveste og forskellige bænke og stativer til styrketræning. Det er ikke kun udvalget af styrketræningsudstyr, der er stort. Der forhandles også alt til funktionel træning samt slyngetræning. Udvalget er dedikeret både til crossfitatleter, styrketræningsentusiaster og udøvere af alm. sportsgrene, der har behov for off season træningsudstyr. God fornøjelse med det store katalog på www.sidea.dk. Du finder med garanti det træningsudstyr, som du mangler både til derhjemme og til det professionelle motionscenter. Private kunder har adgang til rentefri finansiering. Sidea.dk er din portal til et sundere liv og en stærkere krop.

Elsker du kettlebells? De er i stand til at give en alsidig træning og benyttes derfor også ofte i crossfitrutiner, men ligeledes blot som en træningsform for sig selv. Mange sværger ved kettlebells som den ultimative form for træningsudstyr.