s

Ulds sutsko og filtede hjemmesko med Fairtrade-certificering

Ulds sutsko og filtede hjemmesko med Fairtrade-certificering

Køb uld sutsko fra Betterfelt

Køb nye uld sutsko hos Betterfelt, og nyd af deres gratis fragt til pakkeshop. Leveringstiden er typisk på tre hverdage. Når du køber uld sutsko fra Betterfelt, får du lækre futtesko, som er skabt i ren uld med et højt lanolin indhold, der er naturligt forekommende. Indholdet af lanolin beskytter især mod snavs og lugtgener, så uld sutskoene er skønne at gå i dag ud og dag ind. Man får ikke lyst til at tage dem af, når man først har prøvet et par uld sutsko fra Betterfelt. Se de mange design og de skarpe priser på betterfelt.dk, og bestil naturlige, Fairtrade hjemmefutter allerede i dag.

Se de skønne filtede hjemmesko online

Der føres et bredt sortiment af filtede hjemmesko hos Betterfelt, som designer modeller til børn og voksne. Disse er produceret i Nepal under etiske forhold, og et par tager ca. en halv dags produktionstid. De fremstilles i eget værksted i hovedstaden af Nepal, og de er naturligvis alle Fairtrade-certificerede, så du kan føle dig godt tilpas ved dit køb. Se de flotte, filtede hjemmesko i mange farver, og som naturligvis også fås i de fleste typer skostørrelser. Du kan købe håndfiltede slippers, sandaler, sko og også støvler i ren uld, der føles behageligt mod dine fødder. Da de er gode til at holde sig lugtfrie, kan man sagtens gå i dem uden strømper og føle ekstra velbehag. Følelsen af 100 % ren uld mod huden er vanedannende!

Køb dine nye filtede hjemmesko på betterfelt.dk, der producerer til rimelige priser. Denne designervirksomhed står bag mange kollektioner af uld sutsko i adskillige farver, som altid er designet i ren uld og i højeste kvalitet. Læs mere om produkterne online.