Vær klar på det hele med produkter fra Badeanstalten som håndsprit og badeolie

Vær klar på det hele med produkter fra Badeanstalten som håndsprit og badeolie

Undgå bakterier med parfumeri håndsprit

Nu da håndsprit er blevet en så normal del af vores hverdag, er det en rigtig god ide at finde noget i god kvalitet. Badeanstalten har lavet håndsprit, der ikke indeholder parfumer, så dem der ikke kan tåle parfume, undgår udslæt og at være utilpas. Deres håndsprit er lavet i høj kvalitet, og indeholder 70 % alkohol. Da ren alkohol fordamper for hurtigt til at have en effekt, skal der være en vis procent vand i. Håndspritten følger Statens Serum Instituts krav om alkohol procenter. Du kan derfor være sikker på at det vil være det perfekte valg til arbejdspladsen, eller i hjemmet. Hos Badeanstalten kan du finde håndsprit i tre forskellige størrelser nemlig 300 ml, 500 ml og 2500 ml.

Lad en duftende badeolie forkæle dine sanser

Vil du gøre noget godt for dig selv, er Badeanstaltens badeolie et ideelt sted at starte. Du vil være garanteret en god badeolie, som indeholder fugtgivende og æteriske olier. Der er ingen sulfater i, som fjerner kroppens naturlige olier. I stedet bruger de gode olier, og deres badeolie kan bruges i karbadet såvel som i bruseren. Du kan finde forskellige dufte, der kommer fra deres æteriske olier som blandt andet lavendel og citrongræs. Deres olier til bad kan også bruges som massageolie, så du har en kombineret massage- og badeolie. Som med alle Badeanstaltens produkter, er deres badeolie lavet i allerhøjeste kvalitet, og produceret i Danmark.

Hos badeanstalten.dk kan du finde lige de olier til bad, håndsprit og andre hudplejeprodukter du har brug for. De går meget op i deres gode produkter, som du tydeligt mærker når du bruger dem.