s

Veldesignede Rattan møbler og pyntepuder via tinekhome.com

Veldesignede Rattan møbler og pyntepuder via tinekhome.com

Se serien med Rattan møbler online

Besøger du deres hjemmeside kommer du ind til en verden hvor passionen for kvalitet og design er i fokus. Dette vil du hurtigt kunne fornemme hvis du tager et kig i deres smukke udvalg af møbler. Tine K Home elsker bohemestilen, og i deres udvalg af møbler kan du derfor også finde et udvalg af romantiske bohememøbler såsom fletmøbler. Se fx deres udvalg af de danskdesignede Rattan møbler. I deres udvalg af Rattan møbler kan du både finde stole og borde, og de er alle lavet i det smukke tropiske naturprodukt. Rattan møbler er perfekte til haven eller en hyggelig havestue, men de kan også sagtens bruges i en spisestue, hvis man ønsker et mere naturinspireret look. Du har også mulighed for selv at designe dit møbel, hvis du har en idé du gerne vil have virkeliggjort.

Tine K Home står bag en flot kollektion af pyntepuder til hjemmet

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af pyntepuder. I deres udvalg af pyntepuder kan du finde puder i super mange stilarter, lige fra klassiske og ensfarvede til farverige og mønstrede. Deres pyntepuder er også at finde rigtig mange steder i verden på både hoteller og i hyggelige sommerhuse. Pyntepuder kan bruges i næsten alle rum i hjemmet – både soveværelset, stuen, entreen og børneværelserne. Du kan finde puder i mange forskellige størrelser, tekstiler, mønstre og farver, og du kan derfor være sikker på at kunne finde den slags pude du mangler til dit hjem.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres store udvalg af pyntesager og møbler til det moderne og hyggelige hjem.